Home

Ukázky MP3

Nejbližší koncerty

Aktuální termíny koncertů 

Nejnovější galerie

Nejnovější videa

 

Country radio, soukromá rozhlasová stanice

Hudební stanice, která vysílá především: country, folk, hudbu 60. let, spirituál a gospel, trampskou hudbu, bluegrass, hudbu skotskou, irskou, australskou, klasický rock 'n' roll, jižanský rock a další.

Diskografie



2013 (Pacifik - Na 42. míli) DVD+CD


2004 (Pacifik - Kristova léta)


2004 (Pacifik - Gold)


2003 (Pacifik - Vyznání)


2002 (Pacifik - 20 nej.)


2001 (Pacifik - 30 let.) 2CD


2000 (Pacifik - (Půlnoc na řasách)


1998 (Pacifik - Master serie)


1998 (Pacifik - Ranec plnej písní)